استرالیا 43 دانشگاه دارد. کشور استرالیا یکی از بهترین و با کیفیت ترین آموزش های تحصیلی را به دانشجویان ارائه می دهد. استرالیا بعد از انگلستان و آمریکا بیشترین تعداد دانشجویان بین المللی را به خود اختصاص داده است. در بین 100 دانشگاه اول جهان که تایمز آن ها را معرفی کرده است، هفت دانشگاه واقع در استرالیا هستند.
در دنیا سی شهر وجود دارد که برای تحصیل و زندگی مناسب هستند. از این میان، پنج شهر به کشور استرالیا تعلق دارد. به دلیل هزینه های کمتر زندگی در استرالیا نسبت به سایر کشورها، کیفیت بالای زندگی، سطح بالای دانشگاه ها، سیستم آموزشی منظم و پیدا کردن کار پس از تحصیل به یکی از کشورهای مناسب و مورد علاقه افراد برای تحصیل تبدیل شده است. بهترین راه ورود به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی میباشد. استرالیا بیشترین میزان افراد تحصیلکرده در دنیا را دارد. علاوه بر این، در استرالیا میتوانید با فرهنگ های مختلف از سراسر جهان آشنا شوید. اغلب بومیان استرالیا پدر یا مادر آن ها متولد کشور دیگری هستند. به همین دلیل گویشها و زبان های زیادی در استرالیا وجود دارد. امروزه استرالیا به یکی از سه کشور برتر برای تحصیل تبدیل شده است. تحصیل کردگان در این کشور و سایر کشور ها می توانند به راحتی کار پیدا کنند.
همچنین اگر تصمیم به گرفتن مدرک دکتری دارید می توانید از بورسیه های کشور استرالیا استفاده کنید. استرالیا به پروژه های علمی و تحقیقاتی بودجه خوب و قابل توجهی اختصاص میدهد تا دانشگاهها بتوانند با خیال راحت تحقیقات خود را انجام دهند.
استرالیا
استرالیا ششمین کشور بزرگ جهان است. این کشور را قارۀ اقیانوسیه، جزیرۀ تاسمانی و تعدادی جزیرۀ کوچک تشکیل می دهد. پایتخت استرالیا شهر کانبراست. جاذبه های دیدنی استرالیا بسیار زیاد است. از شهر زیبای پِرت(Pert) گرفته تا دیوارۀ بزرگ مرجانی کوئینزلند(The Great Barrier Reef, Queensland)، بریزبن(Brisbane) پر جمعیت ترین شهر ایالت کوئینزلند و تالار سیدنی که به سالن اپرا معروف است همه دیدنی و تماشایی هستند. استرالیا با داشتن 750 گونه جانوری، متنوع ترین زیست بوم جغرافیایی را به خود اختصاص داده است. بزرگترین شهر های این کشور سیدنی، ملبورن، بریزبن، پرت، آدلاید و تانزویل است.
جغرافیا
استرالیا از قدیمیترین و کهنترین خشکی های کرۀ زمین است. این کشور، اقیانوس آرام جنوبی را از اقیانوس هند جدا می کند. استرالیا کوچکترین قاره جهان به حساب میآید. هیچ مرزی خاکی این کشور با سایر کشور ها ندارد زیرا دور تا دور آن را آب فرا گرفته است. اما میتوانیم نزدیکترین کشور به استرالیا را از شمال به اندونزی و از جنوب شرقی نیوزیلند بدانیم.
تاریخچه استرالیا
تاریخچۀ استرالیا گویای انسان هایی است که به صورت بومی و یا مهاجرتی ساکن این قاره شده اند. استرالیایی های اصیل معتقدند که حدود چهل تا هفتاد هزار سال پیش افراد بومی وارد خاک استرالیا شدهاند. زیرا سنت های هنری و موسیقایی کشف شده از آن ها به همان دوره باز میگردد. اولین فرد اروپایی که وارد قاره استرالیا شد در قرن هفده میلادی و نامش ویلم جانسون هلندی بود. در سال 1900 ملکۀ انگلستان استقلال استرالیا را اعلام کرد. از آن زمان تا به امروز استرالیا به حکومتی مستقل، همراه و هم سود کشور انگلستان تبدیل شده است.
مشاهیر
استرالیا مفاخر و مشاهیر زیادی در طول سال های درخشش خود داشته است. اختر شناسان، اقیانوس نگاران، باستان شناسان، پژوهشگران پزشکی و جانور شناسان، دانشمندان رایانه و داروسازان برجسته ای به نام خود ثبت کرده است. رونالد ان بریسول(Ronald N. Bracewell) و پل وایلد از فیزیک دانان و ستاره شناسان معاصر استرالیایی بودند. سِر گِرافتن الیوت اسمیت(Sir Grafton Elliot Smith) اولین باستان شناسی بود که بر روی مومیایی های مصر با اشعۀ ایکس تحقیق می کرد.
تحلیل نقات قوت و ضعف
نقاط قوت استرالیا
- موقعیت با ثبات اقتصادی
- سومین مقصد تحصیلی دنیا
- چند ملیتی بودن
- اخذ بورسیه های متنوع
- ارتقای زبان انگلیسی
- آشنایی با فرهنگ و زبان ملل مختلف
- مدارک آموزشی معتبر
- شرکت در پروژه های تحقیقاتی
- امکان کسب آموزش های تجربی
نقاط ضعف استرالیا
- هزینۀ زندگی بالا
- قیمت بالای خرید خانه
فرصتهای استرالیا
- 20 ساعت اجازۀ کار دانشجویی
- پرداخت دستمزد دوره های کارآموزی
- سهولت یافتن کار پاره وقت
- تورم 1.9 درصدی
- نرخ بیکاری 9.25 درصدی
تهدیدهای استرالیا
- وجود بیش از حد UV به دلیل وجود حفره لایه ازون در آن منطقه
- وجود حیوانات موزی و خطرناک
- سرعت کم اینترنت نسبت به سایر کشورهای پیشرفته
فاقد دیدگاه